Anotace: další do mé sbírky Kořeny života
"v Praze smrdí zelí..." napsal Albert Camus. A já čeče když jsem naposled po dlouhé době vystoupil na Zlíchově z autobusu, jsem ucítil něco takového, kyselý smrad.
---
Chápeš? Vidíš jak 1 dobrá věta suverénně vítězí nad stověžatými frázemi?
28.09.2019 12:28:07 | Karel Koryntka