Korunu snímám z unavené hlavy,
vážu do plátna promarněných let,
a k tomu střípky dávno zašlé slávy.
Důkaz že stejně nezměníl jsem svět.
Doufám jenom, že na mém pohřbu bude
rolniček víc než uplakanejch gest.
A že ten chaos, co tu po mě zbude
spraví zpěv šašků znící v hluku měst.
Nikdy jsem nechtěl hrát vám patýře,
snad proto jsem vás k Bohu nedoved.
Posledních pár let trávím ve víře,
že i On sám je tuhej jak led.
Tak místo vás teď jsem zván k pokloně,
že prodal bych království za koně.