Scifi
Anotace: Odcházející chuti nežít na rozloučenou.
.
Přišla doba kdy můžeš pomoci
Dělej jako že spíš
Kvádry na zádech nesou otroci
Tu haldu kamení v pyramidu proměníš
A na špici sám
hledíš na bolest věků
bič ještě nedržíš ale už ti ho chystá
švih pravdy proti lidským skřekům
zjevení Antikrista
Jsi moje srdce
a já jsem srdcem tvým
udal jsem matku
zapřel otce
zbytek nepovím
Naději jsem nasliboval až běda
Láska nejde vypovědět
Sedím tu sám a prach na mě sedá
Vzpomeň si někdy
- něžně víš..
Tu haldu kamení v pyramidu proměníš.
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: Martinecka23, jitoush, Kubíno, Marten, jenommarie, R.K., šerý, Dreamy
Komentáře (4)
Komentujících (4)