Anotace: O otci národa
Pro mne je T.G.M. částečně i rozporuplná persona. Chyba byla už předtím také na straně R-U, chyběla osvícenost M.T., Z dnešního ekonomického pohledu, kdy průmysl Českých zemí tvořil 80pct. v monarchii, bylo chybou státotvorně toto neocenit dalším vyrovnáním. A o Čsl.Legiích na Rusi ani nebudu mluvit, můj děda celou anabázi zažil. Včetně prvopočátku, kdy vojáci R-U byli na liniích hlady, a trén byl horší než špatný.
Text je výstižný, v hlavních argumentech.
27.04.2020 08:14:21 | Lesan