Blaničtí rytíři
Vojsko rytířů spí v hoře
až bude nejhůře národu
usedne Svatý Václav na oře
a Blaničtí následují vévodu
Dokud nebude dub zelený
a studánku nepřelstí pramen
není Česky národ stmelený
a neotevře se v Blaníku kámen
Boží vojsko seřazeno v šiky
spí nehnutě v bájném Blaníku
v rukou palcáty, meče a dýky
jimiž nedojde vlast k zániku
Přečteno 485x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Guldrun, rybka, Lůca, Psavec, ARNOKULT, mkinka
Komentáře (12)
Komentujících (5)