SOTVA

SOTVA

Anotace: RD

Živý, či mrtvý.
Zákeřně zahlcený.
Dřímám sny, snímám.
Kroutím zlu úlety, podlé.
Bedna změť prázdnoty.
Slyším jen, jednu odpověď.

Spadl uhněten z nicoty.
Zřídlo teplé, posedlé.
Moc vzít si moc, krutou.
Koleje vlaky skrupulózní.
Padám uvadám rozbitný.
Zamčený brod, oslovení.

Jenom zbyl, žádný cíl.
Schody do nebes, mlčím.
Nezničím stuhy, šeredné.
Blátivá cesta, hnědý třesk.
Moudrý zní pošetile, groteskně.
Ucho skrze ghetto, noty fotonů.

Autor triceps, 11.12.2020
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí