Anotace: Menší výlev křesťansko-vikinského synkretismu. Vysvětlivka: Bílý Kristus je staroseverské označení pro Ježíše Krista.
Třetí zima svírá hrdlo Země
Midgard se třese a Vlka nastal čas
kladivo dopadá a ozvěna zní temně
srdce nahlodalo černé svědomí a kaz
Tříští se světadíly a vysychají řeky
pouta rodů dávno zpřetrhána
čas k boji vzbudit dávno padlé reky
naplnit budoucnost, jež byla předem dána
Brány se otevřely a chrlí bojovníky
naše výhra, věřte mi, je jistá
neb se statnými severskými šiky
vpřed jede voj Bílého Krista