Anotace: protiválečný blues
...I don't wanna be a soldier mama...
...
neznámý
řekl bůh:
ve smrti
jsme si rovni
konečně
statečně
vojáci válčí
a zbytečně
smrtka civí
jim do tváří
podobná kobře
škaredý i
krásný maso
hnije stejně dobře
nepovznese se
náš duch
...
Přesně tak.
25.03.2023 23:15:09 | jenommarie