Čeho jsem se to dožil
Přežil jsem to co jsme zatím ještě nikdy nepřežil
Když jsem byl s tebou
Tak to jsem ještě žil
Píchám si tě do žil
Abych přežil
Protože kdybych teď najednou nežil
Jak bych si tě pak užil?
Žil
Vern
Ale kdybych náhodou zemřel
A skonal a nebyl
Musíš mě dostat do nemocnice
Stůj co stůj
Má tajná černá mrtvá hnusná lásko
Znám tvou mokrou kundu
Máš skvělý čtyřtaktní motor
můj mauntfild
Pane doktore
Co byste mi poradil?
Radim Uzel
Až padne noc jistá jako ráno
Zabetonované v každém svítání
Budu se probouzet po tvém boku
Protože tě miluju
Jenom o tom už nevime
Oba dva
Přijela sanitka
Co budeš dělat až zemřou tví rodiče?
Dveře se otevřely
Úplně
Samy
Vítejte v mém světě
Pánové a dámy
Čeho jsem se to dožil
Přečteno 252x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, jablonka, Marten, Veru, Sonador, Jiří I.Zahradník, Anfádis, IronDodo, BArBArKO, Iva Husárková, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)