Anotace: 18+
Z korzetů vzkypělé prsy dam
Jest vyvoleným ten kdo je zván
Lustry i křišťálová zrcadla
parket honorace ovládla
Opojeni francouzským sektem
krátká známost končící sexem
Má magickou sílu rej masek
noc v níž poznáš několik lásek
Pěkná, Márty, taková hodně decentní 18+
09.01.2024 20:53:50 | Žluťák