Anotace: aneb láska prochází žaludkem
Že vyjí smečky vlčí,
jako signál stačí
Netknou se mě,
neb chci žít
Moji bratři wahyiové
staví se mi čelem
Odvážný jim postavím se
a přijmou mě členem
Po vlčích stopách jdu,
nikoli proti nim
Bizona vlci uštvou
a já ho ulovím
Každému masa díl
po zásluze rozdělím
Pro sebe teplo z kožichu
Hlavy, bratři, složme tu
Děkuji, Velký duchu,
že naučils mě jazyk,
kterým mohu s vlky mluvit
a stejnou cestu razit
Wow...líbí se:-)*
01.02.2024 21:24:32 | cappuccinogirl
Hau! :-)
01.02.2024 21:31:00 | Narragan
Slyším tě a tvým směrem Hauuu:-)* Od bílý vlčice, ju???
01.02.2024 21:34:52 | cappuccinogirl
Narraganovo srdce poskočilo radostí, že mu bílá vlčice vyšla v ústrety
01.02.2024 21:42:18 | Narragan
Bílé vlčici je ctí setkat se s lovcem, který ctí její bratry:-)*
01.02.2024 21:44:16 | cappuccinogirl