Anotace: Z prvních dnů té naší republiky
Ať se zvěsti rychle šíří,
za Uralem, po Sibiři,
že přes všechny válek strasti
vpřed se ženou děti vlasti.
Tvoje žena doma vzlyká,
bij Moskala, bolševika,
aby tvoje panna znala,
že ti patří Magistrála.
... ano, je to hydra, které rostou stále nové hlavy... i když se tváří jinak... děkuji...
22.10.2024 21:14:47 | mravenec