Anotace: Trochu jiný pohled.
Manželství mě nebaví
brblá doma Vlasta
muž se jinak zabaví
loví kance, chlastá
Každý den mu uvařím
také peru prádlo
moc šťastně se netvářím
milováni zvadlo
Šárka také hubuje
nechce takhle žíti
všechny ženy burcuje
budeme se bíti
Háta ale pověsti
změní nám tu zcela
zbavte muže neřesti
ať je svrbí těla
Milování děvčata
v tom je naše síla
takováhle debata
muže postrašila
Muži myjí nadobí
doma pomáhají
ženušky když nezlobí
tak jim večer dají
Dívčí válka nebyla
sex to vyhrál zcela
válka by jen ničila
milující těla
...ale to by nevešlo do pověstí...to je normálka....;-) ale lepší vzpoura než válka...
18.11.2024 18:40:25 | Marten
Tímdlendenctím návodem
kamaráde psavčí,
věřím, že se nahonem
ženský ponaučí...:-)
18.11.2024 18:37:10 | Ž.l.u.ť.á.k.