Na dně temného údolí Sahoji
číhá ten..., jenž zasvětil svůj život jí
v manželském svazku se smrtí jest
trpělivě čeká..., až její tvrdá pěst
promění nářek v temnotu
pláč za posmrtnou samotu
Pak on...
zmučená duše v mrtvém těle naplní své bytí
mrtvého maso pozře a jeho duši polapí v síti
ta pak blouditi bude navždy nad údolím
trýznícími okovy spjatá s ním
s nemrtvým...