Netvor poetik
Do noci temné zní zpěv
Hlasivek jak z růže květ
Ona je jedinečný nástroj
Pro mně hraní, pro ni boj
Červené stužky zdobí jí líce
Tak teče krev, dmou se plíce
Tančíme spolu tanec pln vášně
Je pro mně víc než jídlo, vážně
Adrenalin již v krvi stoupá
A beznaděj se v slzách koupá
Nakonec hudba pomalu utichá
Ne já, ale žízeň má pospíchá
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (3)
Komentujících (3)