Až svým pláštěm překryjete noc
Přemýšlím, co se stane
až jednou tě potkám pane
s obnaženým hrdlem budu stát
a půlnoc přehodí svůj háv
svůj ohon s hvězdami jak páv
krev bude bublat a naříkat
a já, já se budu smát
z plna bleděmodrého hrdla
pane, až svým pláštěm překryjete noc
snad budu křičet o pomoc
snad zašeptáte: jsme tu sami
do svítání, moje paní
Komentáře (1)
Komentujících (1)