Mizerný den

Mizerný den

Jsem staré hororové psycho,
co v krvi se koupe
a představy má pod víkem.

Vše vzal čas
a noblesní šarm je pryč.

Sedím na deklu od sraček
a nemůžu utéci.

Kolem mne proudí tok čistých myšlenek
a já se nemohu hýbat.

Blok po bloku se přibližuju
a čistím ten maras navátý životem.

Cítím, že se dočkám
a vylezu znovu na povrch.

Má cesta začíná, už se neohlédnu.
Autor devcatko z jetele, 04.06.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel