Noci
Černé, dlouhé, strašné noci,
kdy stále toužíš po Vendetě
Ocitáš se náhle bez pomoci,
ve zcela jiném, zvláštním světě
Za zvuku rohů smečka stvůr,
lesem dál svou kořist žene
Na planině pevný ostrý kůl,
proniká a ničí tělo zubožené
Do tmy se blýskaj rudé oči,
ve dvířkách černých kočárů
Tesklivý zpěv duší bez pomoci,
pach těl, co tlejí na dně močálu...
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka, fire.fly
Komentáře (2)
Komentujících (2)