Anotace: Todle byl můj první pokus o vlastní báseň, a tak bych ráda slyšela vaše komentáře. Děkuji!
hele náhodou, je to takový jednodušší, ale tím vůbed nechci říct že špatný, oddychovka, a mě se to líbí!
09.10.2007 19:26:00 | Já Esther Ruth
Myslim ze jsi do vseho skocila s naramnou chuti a to je moc dobre, pis moc rada jsem si basnicku precetla , bajecne jen tak dal.
07.07.2007 09:51:00 | carodejka
je to zajimavy ale takovy jeste detsky:) ale jen tak dal;) to vylepsis:))
06.07.2007 11:20:00 | Mary.Cocaine
"i matka byl"?
to mi moc neštymuje, pozor na to! ;)
taky se často přepíšu...
15.06.2007 13:45:00 | journeyman