Hororové disko
Anotace: Další z mých prvních pokusů. Sice nic moc, ale co na to vy??
Na hřbitově se tajuplně
objevil duch vražedkyně.
Kostlivci šli vstříc své paní
na smrtící disko za ní.
Tam prováděli příšerné reje,
že nikdo nevěděl co se děje.
Oběti své pak pronásledovali,
na hřbitově si na nich pochutnali.
Přečteno 545x
Tipy 7
Poslední tipující: bares43, Blázen? =), Vlk v rouše, Charibeja, excited, Carodejka Kellinka, Meiv
Komentáře (7)
Komentujících (7)