Smrtka!!!

Smrtka!!!

Anotace: Varování:Kdo se bojí ať to nečte!!!

Bloudí možná i tvým domem,
sbírá sílu pod starým stromem.
V ruce kosu svírá,
už zas na někoho se dívá,
Jde právě k tobě bez milosti,
nemá tělo...pouze kosti!!!

Její lebka už z dálky září,
přišel den,co poznačený má v kalendáři...
Smrtka se s každým seznámí ráda,
nemá však žádného kamaráda.
Nikdo tak strašný na světě nežije,
i tebe jednou zabije!!!

Podívej z okna co se k tobě blíží...
smrtka před kterou neschováš se v žádné skrýši!!!
Neusneš tou hrůzou dnes,
příjde až bude spát celá ves...!!!
A tvůj výkřik pokojem se ponese,
tvoje rodina pak parte známým roznese...
Autor Hejňa, 08.07.2007
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Anežka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to opravdu povedené...líbí se mi moc...ale nebála jsem se:-)

19.07.2007 22:07:00 | Rose.

fakt pekna:)taky se mi libi:)

11.07.2007 20:21:00 | Woski

Je to ¨MOC DOÁ básnička. Vážně smekám.

09.07.2007 16:47:00 | Bloodmoon

Je to MOC DOBRÁ básnička. Vážně smekám.

09.07.2007 16:47:00 | Bloodmoon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí