Anotace: Bylo jedné noci temné ...
Miluju, když snáším bolest, dělá mi to dobře.
Hodně vrže hřebíková pelest, i když zažívám si hoře.
Je zbavena polštářů, hřebíky zocelí tvé tělo.
Žije tady spousta troškařů, co docvičit by se je chtělo.
06.08.2007 18:16:00 | jehlaspichlas