Upír
Anotace: Psáno z pohledu upíra, který má tak trochu hodně problém s tím, co povětšinou dělá upíra upírem.
Sbírka:
Zpěvy Krve
Upír
Nesu ti já, děvče milé,
černé růže tmy,
když je vezmeš, zahyneš,
teď však ještě spi.
:::::::::::::
Noc je dlouhá a já stále
sbírám, hledám odvahu,
nemám sílu změnit
tu svou hloupou povahu.
Všichni se mi jistě smějí,
vždyť upír co nezabije
upírem snad ani není,
když se krve nenapije.
:::::::::::::
Tvoje růže v dešti vadnou,
nemusíš se více bát,
nedostaneš dneska žádnou,
můžeš dále v klidu spát.
Přečteno 1108x
Tipy 6
Poslední tipující: Žárovka, Hedvika, Charibeja
Komentáře (3)
Komentujících (3)