Anotace: ,Věci stejně krásné, jako nebezpečné, snadno zamíchají naším osudem. Nemůžeme tady přece býti věčně! A ony se postarají, že tu nebudem.....
Tak toto je maso :) naprosto super básnička...Taková...Taková zvláštní...I to je slabé slovo...Zamrazí při čtení této básničky v zádech :)
11.09.2007 21:01:00 | Scream.demon
úžasné, barvité... srávná volba slov, a bohatá představivost...
velmi poetické...
30.08.2007 22:04:00 | Hradečák