Zbloudilec
Anotace: Jednou zabloudit se může stát osudným.
Mrtvolným večerem procházím,
procházím tiše a hlavně bdím.
Potkávám skupinky vyžraných dětí,
z očí jim mračí se masoví vrazi,
vidím jim do duše, jsou jako nazí,
uhelné srdce pod nejtmavší pletí.
Mrtvolným večerem procházím,
nepatřím sem a SMÍŘÍM SE S TÍM.
Komentáře (0)