Tma...
Tma plná monster
Tma plná děsu
Světlo už zmizelo
a já se jen třesu
Tmo, má královno strachu a děsu
Jsi stále blíž a já se jen třesu
pod tvojí rouškou přichází stvůry
a andělé na to zírají shůry
Po tvém příchodu všechno se změní
Světla si právě teď nejvíce cením
Pod tvojí rouškou vše svou tvář mění
z keře je příšera co zuby cení
Jsi stále blíž a já se jen třesu
Umírám pod tíhou vlastního děsu
A pak jako dar od nejvyšší moci
Ptáčci už zpívají konec je noci
Ptáci zpívají nejkrásnější písně
Kohout už kokrhá a zbavuje mě tísně
Svítá a nový den přichází
Tma s hrůzou v patách narychlo odchází
Příšera zubatá zas mění se zpět
Světlo už září na krásný svět
Krásný den utíká nějak moc rychle
Ptáčci už nepějí nádherné písně
Slunce zas zapadá a přichází tma
Tak mě tak napadá zda není to hra
Hra, kde se hraje na kočku a myš
Světlo už zmizelo, jdu hledat skrýš
Tma plná monster
Tma plná děsu
Světlo už zmizelo
a já se jen třesu
Přečteno 513x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)