Strašidelné stromy

Strašidelné stromy

Strašidelné stromy se kývají,
a tmavé listy z nich opadávají,
je tmavá noc,
odbíjí půlnoc
a vrahové se mezi stromy procháyí!
I slunko už dávno zachází.
Strašidelné stromy se třepou,
neboť se tam prochází vrahoun,
po tmavě zbarvenél listí spadlém na zemi!
Autor kaky, 19.10.2007
Přečteno 491x
Tipy 7
Poslední tipující: Káňátko, Glloxy, Romana Šamanka Ladyloba, kliďaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Kaki máš chybu ve slově prochází máš tam procháýí

29.11.2007 16:01:00 | Lady de Winter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel