Zoufalství
Anotace: Básně (jestli těm textům můžu tak říkat), které tu vidíte jsem napsala (aspoň jsem se o to snažila) před pár lety.
Přišla jsem sem z dobré vůle,
proč mě zatracujete?
Zmiz, čarodějnice, táhni!
Nikdo tě tu nepotřebuje!
Cožpak nepoznáte dobrého člověka?
Upalte ji, nevěřící!
Cožpak mi nikdo nepomůže?
Chyťte ji!
Svazují mladou dívku,
hrubě vlečou k hranici.
Pochodně připravené,
na polena vhozené.
Varuji vás! Chci vám pomoci!
Slova zamlčí oheň,
křik zadusí dým.
Druhý den byl,
každý ve vesnici mrtev.
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)