Anotace: .....
jako vždy večer nejsem schopna psát smysluplné komentáře /ne že bych to jinak uměla/, ale líbí se mi moc, má svou atmosféru, takovou neopakovatelnou, která zhasne až za dlouho..
06.11.2007 21:37:00 | její alter ego
Tak tuhle tématiku mám hodně ráda:o) A Tobě se to podařilo opět moc pěkně napsat. Nemůžu si pomoct, Tvá díla se mi prostě moc líbí!:o)
26.10.2007 18:01:00 | Ishtar
Skvělá! Dobře napsaná až tak, že jsem měla co dělat abych se do toho moc nevžila. Hodně dobré
26.10.2007 14:00:00 | PoeziGirl