Smrt
Anotace: Toto mě napadlo dnes, na hodině jazyka českého.
Koho lidé zatracují? - Smrt.
Koho lidé nenávidí? - Smrt.
Koho lidé uzřou naposledy? - Smrt.
Před kým se lidé křižují? - před Smrtí.
Koho trpící zoufale volají? - Smrt.
Koho nešťastní milenci žádají? - Smrt.
Koho lidé nelitují? - Smrt.
Kdo je posledním partnerem vysílených matek? - Smrt.
Kdo je pouze osudu plnitel? - Smrt.
Kdo jsi? - Smrt.
Přečteno 670x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, veronika, Charibeja, Bloodmoon
Komentáře (2)
Komentujících (2)