V temnotách
V temnotách
já mívám strach
nehodlám snížit se k úskoku
přebrodím řeku výkřiků
zahalím duši do světel
pamatuj
nechtěl jsem do pekel
v temnotách
já necítím pohledy
chladnu na duši
na věky
okolo náhod se procházím
střepy štěstí poztrácím
zavolej
mé jméno do prázdna
nejsi tu
za blázna
kolektivní snění
náhody života
sebe změní…..
Přečteno 560x
Tipy 13
Poslední tipující: Glloxy, lamiela, Pišák, Severka, pavlis, okapovaroura, Martinecka23, spare
Komentáře (5)
Komentujících (5)