Černočerná noc
Černočerná noc, na krok není vidět.
Mám se bát a začít strachy kvílet?
Ne, nepoddám se strachu,
raději zuby zatnu a udělám krok do neznáma,
v tom slyším povědomý hlas...
...moje máma: "proč si nerozžneš ?"
Komentáře (1)
Komentujících (1)