Znovuzrození
Anotace: Jedna z mých starších apokalyptických...
Dlouhou pustou krajinou
Prochází černá mlha
A mezi lidskou chudinou
Vlaje černá stuha.
Tlející lidská těla
Roztroušená světem.
Černá duše uletěla,
Zbylo jen temné poselství dětem.
Znovuzrození pekelných stvůr,
Krev, oheň a křik havranů.
Otevřená brána na ďáblův dvůr,
Černé kapě nemrtvých dvoranů.
Varhany hrají pohřební tóny,
Běsní vražedná vichřice,
Dostaneš se do smrtící cyklóny,
Života už není více.
Nevyjde už slunce, nebude den,
Na obloze pouze luna,
Před mnoha lety tohle byl sen,
Tohle je skutečnost křehká jak struna.
Krása té smrti, okouzlení
Ten řev a rik černých tváří.
Odpadne ti hlava bez rozmyšlení.
Jen rudá krev nocí září.
Přečteno 596x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy, Overkill
Komentáře (6)
Komentujících (5)