Cimex lectuarius
Mám ráda hady, štíry, všechny tmavé,černé díry.
Bažiny i hrobky, všechny temné kopky.
Ráda mám i zdechliny a všemožné mršiny.
Nevadí mi špína i ta nejmenší díra.
Nejvíc mám však ráda teplou krev hned zrána.
Já jsem totiž štěnice, co má ráda nejvíce
vlhko, zimu, tmavý ráz, nevadí mi tuhý mráz.
Komentáře (0)