Anotace: komentář se obejde bez komentáře...
Je to dobrý, vtip. humor, příběh, to je moje gusto.Já chválím a nevím jestli tomu rozumím, nevím jestli ty slátaniny, který tady často čtu nejsou právě to pravý umění.Já na to kašlu.Tohle je moje nóta a můj vkus.
13.09.2008 00:06:00 | Elisha