Bezruký panáček
Anotace: bez komentáře; pište si komentáře...
Bezruký panáček
nit chňape zoubkama,
cvaká, motá se větvemi,
hlavičkou otáčí doleva, doprava.
Bezruký panáček
s klacíkem v hrdle škytá vpřed,
klestí si cestu na nejvyšší –
k zemi padá s listím a třískama
v očích.
Panáček bez rukou
nohama v trávě se sápe
a nevidí a necítí a nedrží
už nit
kulatou hlavičku nerozpoznáte
od zoubků v plešce obtisklých.
Přečteno 551x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Carver, Puck, Durden
Komentáře (2)
Komentujících (2)