Anotace: Taky už tomu je pár let, co jsem to psala... Z dob, kdy jsem teprve objevovala tyto tajemnosti...
Taky jsem o něm psala báseň, ale nedělám z něj upíra...jmenuje se "Hrdina", třeba si ji i přečti...
04.12.2007 16:42:00 | Isabella Monvoisin
Myslíš jako, jak je nejlépe pohostit? :-D Vezmeš nějakou pěknou slečnu, uspíš jí, položíš na stůl a nabídneš... :-D samozřejmě přiložíš kapesníček na otření úst. Párátka netřeba...
24.11.2007 13:40:00 | Karmínka
Když se pokusím vcítit to těchto tajemností, říkám si, jasí jsou upíři asi hosti? :o))
24.11.2007 13:34:00 | Beepat