Harley Davidson
Anotace: pro rebely na burácejících válců
po nekonečné rovině
řítí se rebel na mašině.
Široká kola,pekelný úsměv
to Harley, dává do motorky hněv
burácení válců,to je zpěv!!!
Však pekelný stroj to jest!
Rebel se řítí...
V ohromném vedru
skuhrá benzín v motoru
otáčky a jiskra v oku
z nuly na sto to vytáhne v mžiku.
mohutný stroj,to je jasný kluku!!
Vždyt se vyrábím v samotném peklu!!!
Přečteno 543x
Tipy 3
Poslední tipující: The Crow, Overkill
Komentáře (0)