Žebrákem
Anotace: dal jsem to do strašidelných...Jak strašidelná je u některých povaha
Nábožní se chodí modlit.
chodí o odpuštění prosit
K Bohu musejí se hlásit
za své hříchy prosit
Ave Maria!!!!hlásí...
Chudí lidé žebrat musejí
avšak svou rodinu mají...
nakrmit jí musí...
MužProsí za zimy o chléb
zavírají před ním dveře
se sklopenou hlavou,
přijímá své postavení
vrací se bez jídla
hladem padá na kolena
další oběť smrti je zvolena
chudák matka pláče
s nemocí lidé bojují
na obyčejný kašel umírají
je to náhoda, jaké si štěstí uhrají...
Přečteno 508x
Tipy 1
Poslední tipující: The Crow
Komentáře (1)
Komentujících (1)