Následek toho
Anotace: taková moje rychlokvaška
...lucernou posvítím do toho směru,
odtamtud bylo to, tím jistý jsem, věru.
Vidíš tu siluetu stínu?
Vidíš to, má dcero i můj synu?
Je to iluze? Je to skutečné?
Otázky tyto jsou však zbytečné.
Jsme tu sami, synu, dcero má,
utíkejme odtud, co nám síla dá.
Lucernu zhasl jsem, odhodil v dáli,
praskot však neustál a toho jsme se báli.
Běžíme naslepo, od zvuků pryč,
v tom dostal jsem myšlenku znějící "znič".
Znič, znič tu halucinaci divnou
a přiveď si lepší, přiveď si jinou.
V tom se však zmátoříš a uděláš jistý krok,
tak vidíš, i takto dopadneš po užití drog.
Komentáře (1)
Komentujících (1)