Anotace: Tajemný přelud u jezera...
Tak z téhle básně mi dokonce přeběhl mráz po zádech. Krásně napsaná!! :)
10.01.2008 16:52:00 | Charibeja
Je to parádní je první co jsem od registrace četla ale dobré věci umím ocenit to jo doufám že tady na literu potkám více takových lidí jako jsi ty máš fantazy já jsem spíš na přírodu, romantiku, a klid s pohodou bez jezera přeludů. Ale přeji ti hodně literárních úspěchů.
10.01.2008 14:55:00 | Pretty Woman