Anotace: tak trochu ze života
Pánové, tohle je tak dobré na děti ze šesté třídy.
Tohle nemůžete myslet vážně!
10.10.2008 09:37:00 | Rimka
tady zas mírně šobrtám - čteš si to nahlas? je to dobrý ale mohlo by to být lepší
20.01.2008 14:48:00 | hanele m.
cast
***
Všude tu cítit je pekelný prach
v mém jitru mě jímá obrovský strach
to je všechno za to jak jsem žil
lidi jsem neměl rád já kouřil a pil
***
mi osobne lehce pripomina pisnicky landy, o zivote takovem, jaky je, diky nas.
landu mam moc rada...
20.01.2008 11:58:00 | Zamilovaná do nezamilované doby