Anotace: o temném osudu
Lidi, to snad nemůžete myslet vážně!
Když pominu gramatiku a ostatní základy Čj.stejně je to jen blábol.
10.10.2008 09:40:00 | Rimka
to je v nějakém ezoterickém nebo křesťanském duchu, rodouch? Jinak báseň tajemná, zajímavá.Připomněla mi Harryho Pottera...:))
30.01.2008 06:49:00 | Memento
Jste docela výkonní,zachvíli to bude na sbírku!Jen obdivuji,jak máte velkou škálu ponurých témat.Jsem zvědavá,jakým směrem se bude odvíjet vaše další tvorba.Možná příští sbírka bude v jiném duchu.Nechcete půjčit Marca Aurelia Antonia-Hovory k sobě? V dobrém,každý autor má svůj růst a něco ho ovlivnuje.Pokračujte,jsem zvědavá zítra.
29.01.2008 21:56:00 | Radouch
Krásná báseň s krásnými verši. Jen jsem nejprve nevěděla, zda je o upírovi či o vlkodlakovi, ale povedla se ti. :)
29.01.2008 19:25:00 | Charibeja