Dušičky

Dušičky

Anotace: jednoduchá básnička o ...však uvidíte-Prosím komentáře

Je tu opět jeden svátek

jmenuje se Z mrtvých vstání

dnes kostry slaví svůj sňatek

a zombie jdou spát za svítání

Té noci upíři všem sají krev

vlci zbytky lidí jedí

z ulic je slyšeti řev

a je vidět příšera v tmavém odstínu šedi

Po hřbitově mrtví kráčí

úplněk na obloze pluje

mrtvoly už opět tančí

a příšera se do rymu pohupuje

Té noci lidé nevylezou radši

na ulici je černý stín¨

je to tak strašně k pláči

že je tu zas Haloween
Autor rickei, 06.02.2008
Přečteno 582x
Tipy 6
Poslední tipující: Glloxy, E., Norlein, Charibeja, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hrozně bych chtěla, aby se u nás taky slavil Halloween

14.02.2008 16:04:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel