Anotace: Báseň o upírovi, nelítostném a krvežíznivém. Je to báseň o ukrutnosti a bolesti, kterou jsem napsala pomocí upíra, ale kterou si často způsobujeme my navzájem, třeba pouze duševně.
Díky moc za komentáře. Vim, je tam hodně nedostatků, jsem teprve začátečník. No, přihlásila jsem se sem před týdnem a inspirovala jsem se ostatníma básněma o upírech. Ale fakt dík za připomínky.
20.02.2008 20:09:00 | AyA Ones
Ahoj, souhlasím s holkama, ale ještě by mě hodně zajímalo s kterým upírem jsi to psala? :-)
18.02.2008 22:22:00 | Glloxy
Téma pěkné, i když časté. Tunu krve bych hrozně ráda viděla, vím žes to chtěla zrýmovat, ale tohle mi přišlo vtipný. A když už chceš mít tu pravidelnost v rýmech, tak proč začínáš aabb a pokračuješ abab?
Jinak celkově souhlasím s Vampyrellou:)
Pa a ať se ti kniha daři.
17.02.2008 15:45:00 | C.alwen
Ahoj, hezká básnička, ale přesto - chtělo by to ještě trochu vylepšit - máš chyby v čárkách a občas se Ti dost opakují slova, ale jinak rýmy a obsah .. To je v pohodě, jen to někdy vyznívá moc "křečovitě", nemusíš nutně vše rýmovat =)
17.02.2008 14:13:00 | Vampyrella