Anotace: Úplně čerstvá...asi 10 minut stará:)
Krásné, moc hezky vajádřený jendoduchými slovy, to s emi líbilo...
27.02.2008 16:50:00 | Santinan Black
Bratrstvo noci a obřady zvou
Jupiter září teď na cestu tvou
Dřevěné sochy a měděný bůh
Pavučin kniha a kamenný stůl
Tvůj příšerný ženich a měsíce klam
Bušení větru jsi zraněná laň
V noci teď skrývá se údolí tvé
Královna temnot tě do noci zve...
Obě jsou skvělé, tvoje i Petrova! :,)
26.02.2008 20:42:00 | E.
Nevěsta temnot - to je i píseň mojí oblíbené skupiny a líbí se mi stejně jako tato báseň. :))
26.02.2008 19:06:00 | Charibeja