Sny
Anotace: Byl to přeci jen sen... A nebo ne?
Sny
Na křídlech netopýrů
obletět svět
a s noční můrou
vrátit se zpět.
V zobácích havranů
skrývá se sen,
zavřená víčka
pustí ho ven.
Tam do tmy jít,
lesní pláň rozlehlá,
s vlky pak výt,
než můra tě zalehla.
V zobácích havranů
skrýval se sen,
otevři víčka
vrátí se sem.
Byl to však sen?
Či dávná vzpomínka?
Zas končí den,
až jsi se zajíkla.
Přečteno 448x
Tipy 16
Poslední tipující: Hedvika, Auril, Glloxy, Necro Immortalis, Charibeja, Aťan, Bíša, Antionette, Cassandra, lecrecia
Komentáře (4)
Komentujících (3)