Krvavá samota
Anotace: No jo, zasejc upíři :,)
Sbírka:
Zpěvy Krve
Krvavá samota
Řekls: „Tak pojď,“
a pak do tmy vykročil,
v krvi mojí ústa
tak lačně jsi namočil.
Rudé kapky krve
na hranách tvých rtů,
přišels ke mně prve,
jak příšera z nočních snů.
Teď už vím, co znamená,
ve tvém světě žít,
bledý přízrak bez jména,
navždy živa být.
Tak kráčíme spolu,
svou krvavou samotou,
a neví o nás lidé,
ač jí také jdou.
Přečteno 613x
Tipy 18
Poslední tipující: Hedvika, enigman, Bloodmoon, Antionette, lecrecia, Glloxy, Auril, Psavec, Danah, Charibeja, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)