Ticho a strach
Anotace: Včera mě to napadlo a dnes jsem to poskládal dohromady, tak snad se to bude líbit. :-)
Tiše v knihovně sedí,
mráz po zádech jí běží.
Průvan dveřmi do místnosti,
běží rychle dvě bytosti.
Zastaví se u stolu,
nemají dost prostoru.
Drží tašku v ruce,
nehýbá se prudce.
Obsah na stůl položí,
žena se z toho složí.
Náhle pozná čí byla,
hlava kamaráda Billa.
Strach se místností šíří,
ženě se z toho nohy kříží.
Proč jen on to byl,
když nikomu neublížil.
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: Karmínka, Charibeja, Glloxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)