Půlnoc
Anotace: každej v noci prožíváme něco jinýho
Do tmy se díváš
a spánek nepřichází
cizí stíny vnímáš
zlej dech je doprovází
do ticha šeptá ti cizí hlas
tělo máš dřevěný
půlnoc je plná přízraků
dějou se divný věci
i já tě zavedu do země zázraků
půlnoc mocný síly vypouští
upíři z živých tepen chtěj pít
odvahu silnejch si vyzkouší
ten strach už je tu zas
je to zlý znamení
zvony půlnoc odbíjí
z dálky slyšíš je znít
v tuhle dobu cizí síly zabíjí
ony chtěj jíst a pít
Přečteno 466x
Tipy 5
Poslední tipující: danaska, Glloxy, Bloodmoon
Komentáře (2)
Komentujících (2)